/ / / Alapok

Alapok

Ebben a leckesorozatban megtanulod, hogy mire lehet használni a számítógépet és a gép csatlakozói mire valók. Helyére tesszük a fogalmakat, hogy ne legyen keveredés, mert a hibásan rögzült alap, hibás számítógép használatot eredményez.

Tanfolyam információk

Becsült idő: 1 óra 14 perc

Nehézségi szint: Kezdő

Kategóriák:

Tanfolyam oktató

Balázs Dömők Dömők Balázs Előadó

Helló, Dömők Balázs vagyok, a Tudatos Számítógépezők alapítója. Több mint 15 éve segítek az 50 év feletti embereknek megérteni és megtanítani a számítógépük használatát, hogy tudatosabb, jobb felhasználóvá váljanak. Az elmúlt évek során a saját bőrömön – és pénztárcámon – tapasztaltam meg, hogy mi működik és mi nem a számítógépes képzéseken, így neked ezt a tanulópénzt már nem kell megfizetned. Az a feladatom, hogy a fiatalabb és idősebb generáció közötti digitális szakadékot nagymértékben csökkentsem. A magabiztosabb számítógép használat a tanulásból és gyakorlásból fog jönni és én ebben segítelek. Megmutatom, miként legyél jobb kezelője a számítógépednek.

Hozzáférés a leckékhez

INGYENES

A klubtagok az összes kurzust díjmentesen használhatják. Hozzáférésed lesz az összes tananyaghoz, kvízkérdéshez a tagságod ideje alatt. Gyűjts minél több csillagot, rangot és szerezd meg az extra tartalmakat!

Amit mások mondtak a tananyagról